Нашият опит се опира на базата на дълги години работа в сферата на ландшафтната архитектура. Можете да ни се доверите за изготвяне на цялостен проект и дизайн или да ни предоставите вече готова Ваша проектна документация, която ние да следваме при изпълнението. Ние подхождаме отговорно към всеки възложен обект.

Имаме опит в изграждането на  големи паркове и градини, озеленяване на булеварди, изграждане на цветни фигури, зацветяване на големи площи,  изграждане на частни дворни пространства, тераси, кътове за отдих, розариуми, интериорно озеленяване.

Етапите, през които обектът минава до финализирането му са строго индивидиуални спрямо терена, характера и вида на предстоящите озеленителни работи.

  • Първи етап

    Полагане всички подземни комуникации и инсталации- Автоматизирана поливна система, електрозахранване (гаражни врати, декоративно, дворно осветление и осветление към барбекю), дренажни системи, водозахранване (водни ефекти, вода към барбекю и чешми)

  • Втори етап

    Спрямо съществуващото положение е възможно да се наложи внасяне на хумусна почва или изнасянето на земни маси от обекта. Следва , ако е необходимо обработка с тотален хербицид, основно моделиране и препоръчителна почвообработка на терена с високотехнологично оборудване и специализирана механизация. След оформянето на терена се полагат декоративните алеи на тревна фуга.

  • Трети етап

    Третият етап е самото озеленяване. Позиционирането и засаждането на едроразмерната декоративна растителност с нужното укрепване, непосредствено след нея е засаждането на средно и дребноразмерните декоративни дървета, храсти, цветя, лиани и др. Последната стъпка е затревяването или полагането на готов тревен чим.

BLGR