Про Плантс ЕООД е основана през 2007 г. от млади експерти в областта на озеленяването.

Свежите ни идеи, желанието ни за реализиране на нови проекти и положителните отзиви от клиенти, са основния двигател, който движи екипа ни напред.

Единствената цел, която имаме е да отговаряме на критериите на нашите клиенти. Да даваме, но и да реализираме идеи. Да ви помогнем да постигнете комфорта и уюта, за които мечтаете и от който имате нужда!

ВИЕ определяте посокота в която вървим!

До този момент, фирмата вече разполага с няколко търговски обекта; единствената по рода си в България – ЦВЕТНА БОРСА, за търговия на едро; редица изпълнени обекти в цялата страна; голям набор от специализирана техника, както и множество сключени договори за поддръжка на обществени площи с най-големите общини в страната.

Основните направления в които работим са:

  • Търговия НА ДРЕБНО с декоративни растения.
  • Търговия НА ЕДРО с декоративни растения.
  • ПРОЕКТИРАНЕ на дворни пространства, зелени площи на административни, жилищни сгради, хотели, паркове и др.
  • ИЗПЪЛНЕНИЕ на проекти за озеленяване.
  • Извършване на озеленителни и други услуги със СПЕЦИАЛИЗИРАНА ТЕХНИКА.
  • Поддръжка на ОБЩЕСТВЕНИ зелени площи.

Защо НАС?

  • Опит и компетенция

Дългогодишният ни опит, както и високо квалифицирания персонал, гарантирано отговарят на нуждите всеки проект, без значение от обхвата и комплицираността на задачата.

  • Безпрецедентни комплексни и рентабилни услуги

Независимо от размера или сложността, ние разполагаме с необходимата техника и човешки ресурс за да се справим както с конктретни, така и с комплексни, многопластови задачи.

  • Гъвкавост и коректност в сроковете на изпълнение.

Професионалният ни поглед и подход, както и усърдието с което работим определят уменията ни да се вписваме в кратки срокове на изпълнение.

  • Индивидуален подход

Клиширано или не, за нас всеки клиент е важен. Всеки обект и задача – ново предизвикателство, което с радост посрещаме.

…тази страница не е ЗА НАС…

…тя е ЗА ВАС – за вашата градина, двор, късче природа, оазис сред урбанизирания пейзаж!

За всички наши клиенти, които търсят разнообразна декоративна и плодна растителност, подходяща за озеленяване на дворове, тераси, балкони, ресторанти, хотели и др., могат да ни посетят в градинските ни цетрове или да разгледат продуктите в онлайн магазина.

За всички наши клиенти, които търсят растения за интериора, както и подходящи аксесоари за градината у дома – могат да ни посетят в град София – Цветна Борса ПроПлантс или да разгледат продуктите в онлайн магазина.

Озеленяването само по себе си, представлява сложен процес от услуги и материали.

За да помогнем на клиентите си, да се ориентират от къде да започнат и накъде да продължат, създадохме  специализиран отдел, който да им бъде в помощ и да ги насочва в правилната посока.