Pro Plants Garden

ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ

Фирма Про Плантс разполага с три Градински Центъра за търговия на дребно в страната.

В нашите обекти, можете да откриете  разнообразна декоративна и плодна растителност, подходяща за озеленяване на дворове, тераси, балкони, ресторанти, хотели и т.н.

Предлагаме:

…и още:

Търговските ни обекти се зареждат ежеседмично с качествени растения – българско производство, както и Полски и Италиански Внос.

В Градинските ни Центрове работят специалисти с дългогодишен стаж, както и ландшафтни архитекти и агрономи, които могат да Ви дадат най-подходящите съвети и насоки за растенията, тяхното засаждане и грижа.

Всички наши клиенти могат да се възползват от продуктите ни на дребнови цени във нашите Градински Центрове, както и в онлайн-магазините.

В градинските ни центрове се предлага широка гама декоративна и плодна растителност, подходяща за засаждане в двора, на терасата, за засаждане в кашпи и саксии и други.

Разполагаме както и с класически видове, както и с различни сортове – нови за българския пазар, но с утвърдени естетически и физиологически качества.

Работим с български производители с дългогодишен опит в бранша. Разполагаме с висококачествен италиански и полски внос декоративна растителност.

От 2020-та година в активни сезони (пролет) и (есен), клиентите ни могат да разчитат на ежеседмични нови зареждания.

Пролетта можете да откриете овошки, плодни храсти и рози на гол корен, а през есентта можете да разчитате на богато разнообразие на луковици и грудки.

В градинските ни центрове работят ландшафтни архитекти и колеги с дългогодишен опит в сферата на озеленяването. Клиентите ни получават компетентно обслужване и необходима информация за отглеждането и засаждането на растенията.

Предлагаме и редица съпътстващи озеленяването консумативи като: торфопочвени смеси, течни и гранулиране торове, саксии и сандъчета, мулч, специализирани тревни смеси и други.

Информация за нови зареждания, намаления и промоции можете да намирате в секция „Новини“, както, във фейсбук страниците и на посочените контакти на отделните търговски обекти.

Градински център СОФИЯ

Първият ни търговски обект. Официално открит през 2007 година, този градински център е основоположник на традициите за внимание и правилно отношение към клиента.

В Градинският Център работят екип от ландшафтни архитекти и агрономи. Всеки клиент може да получи безплатна консултация от специалист.

В границите на търговския обект се намира и централният фирмен офис, от който можете да се възползвате за получаване на оферта за изготвяне на проект, изпълнение на озеленяване, можете да заявите желани видове, с които в момента не разполагаме.

Градински център ПЕТОЛЪЧКАТА

Градинският център отвори врати още през 2015 година.

Въпреки удължението на магистрала „Тракия“ и пренасочването на автомобилност, този търговски обект остана любим на клиентите в юго-източният район на страната.

Въпреки отдалечеността си Градинският Център приема поръчки за големи количества растения и се радва на ежеседмични зареждания.

Градински център БУРГАС

Най-новият ни търговски обект беше открит през 2020 година.

Избрали сме място в границите на града, осигурили сме места за паркиране и сме се постарали клиентите ни от южното черноморие да разчитат на богата гама декоративна растителност.

Градинският център разполага с високи и ниски дървета, иглолистни топиари, сезонни и многогодишни цветя, вечнозелени и цъфтящи храсти, средиземноморски видове, подходящи за морският климат, увивни растения и много други.

За информация и наличности, моля свържете се с нас или проверете в нашия онлайн магазин.

За всички наши клиенти, които търсят растения за интериора, както и подходящи аксесоари за градината у дома – могат да ни посетят в град София – Цветна Борса ПроПлантс или да разгледат продуктите в онлайн магазина.

Озеленяването само по себе си, представлява сложен процес от услуги и материали.

За да помогнем на клиентите си, да се ориентират от къде да започнат и накъде да продължат, създадохме  специализиран отдел, който да им бъде в помощ и да ги насочва в правилната посока.