Ние разполагаме с квалифицирани специалисти, които имат зад гърба си богат опит в ландшафтното проектиране и в изграждането на частни и обществени зелени площи. Ние можем да изготвим за Вас пълна проектна документация в трите фази на ландшафтния дизайн.

Първа фаза - Идеен проект

Това е творческия етап в проектирането. Дизайнът е ключовият момент, който трябва да задоволи желанията на клиента и да създаде вълнуващ ландшафт с ясна и стилна концепция. Нашият екип ще направи нужните предпроектни проучвания, ще заснеме терена при нужда и ще бъде на Ваше разположение до изчистване на крайната визия .Нашият проектантски екип разполага със собствен градински център, където клиентът може да се запознае с растенията, които са заложени в проекта му или сам да подбере видовете, които ние да включим в концепцията на дизайна. Идейният проект е придружен от чертеж и задължително от реалистична 3D визуализация, която клиентът ни получава под формата на снимки или реалистично 3D видео.

Втора фаза - Технически проект

Това е етапът след приемането на окончателна визия на ландшафтния дизайн.Тук графично се развива идейния проект.Изготвя се план в мащаб , дендрологичен чертеж, в който се включват всички растителни видове, детайли, количествени сметки.

Трета фаза - Работен проект

Работната фаза включва всички помощни чертежи, които служат на ландшафтния архитект и другите специалисти при изпълнението на проекта на терен.Ние ще създадем за Вас индивидуален проект, който да бъде креативен и стилово издържан. Проект, който да превъплати уюта на дома в градината Ви.

Доверете ни се, за да Ви покажем как се прави!