ЕСЕННО ЗАРЕЖДАНЕ НА ЛУКОВИЦИ 2020-ТА ГОДИНА

Вече от няколко години Про Плантс се старае да предложи на клиентите си голямо разнообразие на луковици и грудки, в най-подходящия сезон за засаждане – есента.
За доставчик сме избрали най-старата компания за износ на цветни луковици и растения в Холандия – HOLLAND BULB MARKET, която се занимава с износ още от 1868 година.

ЕСЕННО ЗАРЕЖДАНЕ НА ЛУКОВИЦИ 2020-ТА ГОДИНА

Клиентите ни могат да се възползват от: Предварително опаковани цветни луковици (хоби опаковки), като могат да избират от широка гама видове и цветове.
На всяка опаковка е отбелязано количеството и вида на луковиците. Обръщайте внимание на размера на луковицата, който определя размера и продължителността на цъфтеж на растението

ЕСЕННО ЗАРЕЖДАНЕ НА ЛУКОВИЦИ 2020-ТА ГОДИНА
ЕСЕННО ЗАРЕЖДАНЕ НА ЛУКОВИЦИ 2020-ТА ГОДИНА

За да дадем още по-голяма свобода на избора, сме избрали и много видове и цветове, които са в насипно състояние и се предлагат на бройка. По този начин, нямате ограничения в количеството и цветовете, които избирате.
Информация за дълбочина на засаждане и размер на луковицата, са указани на кутията, затова съветваме клиентите си при покупка да снимат или записват важната за тях информация.

Тази година отново сме заложили както и на класически видове цветя, така и на по-нетрадиционни растения, които няма да ви разочароват.
Предлагаме голямо разнообразие от стандартни, кичести, перести лалета; интересни цветове зюмбюли и нарциси; минзухари, мускари, ириси, лилиуми и много други!

Фирмата изпълнява много обществени поръчки, в които присъства и сезонното зацветяване с луковични растения. Ако искате да се убедите в красотата и трайността на предлаганите от нас растения, можете да обърнете внимание на пролетния цъфтеж на цветята в общини като: София, Бургас, Ямбол и други.
Луковиците се предлагат в Градинските ни Центрове в София и Бургас, както и в онлайн-магазините.
Градински Център – София
Градински Център – Бургас

Онлайн магазин

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram