gk01

За всички наши клиенти, които предпочитат ранното пролетно засаждане, и тази година сме се погрижили да предложим висок клас растения на „гол корен“.

За доставчик сме избрали български производител ФИДУС ООД, собственик на търговската марка ‘Natura Vera’. За поредна година зареждаме от тях, тъй като сме се убедили в качеството на стоката им.

natura-vera

Този тип растения НЕ са предварително вкоренени в саксии, затова имат строги срокове и по-специфична технология на засаждане. На гол корен могат да се засаждат само широколистни листопадни растения, при това само в периода на покой (ранна пролет и късна есен).

 

Тази пролет асортимента ни ще включва разнообразие от:

  • Рози – чайно-хибридни, полиантови и катерливи;
  • Плодни дървета – кайсия, круша, нектарина, праскова, слива, череша, ябълка;
  • Плодни храсти – ягоди, бяло френско грозде, червено френско грозде, касис, малина, къпина;
  • Цъфтящи храсти – люляк;

Растенията са опаковани и съхранени в чист торф. Този торф е чиста среда без хранителни вещества и в него не могат да се развиват болести и вредни насекоми. Когато се изкопае дупка на растението, почвата от нея се смесва с торфа от опаковката. Олекотената с торфа почва около растението способства за по-бързото и хармонично развитие на растението от излишна вода.

Растенията на гол корен се предлагат в Градинските ни Центрове в София, Бургас и Петолъчката, Цветната борса за интериорна растителност и аксесоари в София, както и в двата ни онлайн-магазина:

  • Дървета на гол корен:
  • Храсти на гол корен:

https://proplants-garden.com/product-category/hrasti/shirokolistni-hrasti/hrasti-na-gol-koren/

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram