ProPlants Garden в INTER EXPO CENTER

Интер Експо и Конгресен Център e изложбеният център в София, символ на модерните и успешни бизнес практики. Компанията е специализирана в организирането на събития с различен обем и формат. 

ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР
2020 ГОДИНА

Продължителност:

25.02.2020-28.02.2020

Място:

Интер Експо Център, град София

За трета поредна година  ‘ProPlants Garden’ ще участва в Архитектурно-строителната седмица, която представлява Международно изложение за енергийно, ефективно, екологично и функционално строителство. Ще ни познаете по топлото посрещане и по традиционният гръб на щанда, на който отново сме използвали изображение на изпълнено от нас озеленяване, като визуално допълнихме с растителни форми и видове. По този начин изгледът към нашия щанд добива интересна триизмерност.

 

Нашите ландшафтни архитекти с удоволствие ще Ви запознаят с най-новите тенденции в озеленяването, ще Ви предложат иновативни решения за малки и големи пространства, ще ви покажат интересни детайли, които можете да приложите във вече изградени градини и дворове. Свежите ни идеи, желанието ни за реализиране на нови проекти и положителните отзиви от клиенти, са основния двигател, който ни движи напред. Всяка година фирмата ни трупа незаменим опит, черпим познания от чуждестранни колеги и идеи от Вас – клиентите. Прилагаме на практика европейски решения за постигане на максимална ефективност и индивидуална визия за всеки клиент.

Програма на Интер Експо Център, можете да намерите:
https://iec.bg/calendar_all.php

Facebook страница на събитието:
https://www.facebook.com/interexpocenter/

Сайт на Градински Център „Проплантс”:
 https://proplants.bg/

2018г.

ProPlants Garden в INTER EXPO CENTER

2019г.

ProPlants Garden в INTER EXPO CENTER

2020г.

ProPlants Garden в INTER EXPO CENTER
Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram